Kerti Fajátszótér

Csomózott mászókötél

Nyomtatóbarát Ajánlás
Csomózott mászókötél

Ár: 6.900Ft
Gyári kód: CS.MÁSZÓKÖTÉL

db:


  Ismertető   Vélemények  
Csomózott mászókötél

Magánkertekbe ajánlott játszótéri kiegészítő eszköz, mely vastag, puha anyagának köszönhetően jó fogást biztosít, és a 3 db csomó könnyű mászást biztosít a gyerekeknek. Használhatjuk önállóan egy hintaállványra akasztva vagy fára mászáshoz is ideális. Szinte bármilyen hintaállványra könnyen felszerelhető, így a gyerekek ügyességük és erejük kipróbálására is lehetőséget adódik. Elsősorban 3 évnél idősebb gyermekek részére ajánljuk.

Méretek:

Kötélhosszúság: 2500 mm
Kötélvastagság: 16 mm
   
Természetes kötélszínnel, fekete végekkel

ANYAG: PH kötél, 1 db acélkarika

A kötél 26 mm vastag PH műanyag alapú, puha, jó fogású, ugyanakkor az időjárási viszontagságait jól bírja, és UV stabil alapanyagból készül. A mászókötélen 3 db csomó található, egymástól 500mm-es távolságban. A mászókötél felső végén galvanizált acélkarika segíti a játék felfüggesztését, alsó végén melegen rászorított műanyag sapka védi a kötelet hogy ne rojtosodjon ki. A mászókötél felszereléséhez ajánljuk, hogy vásároljon csúszócsapágyas hintacsuklót, melyhez könnyedén csatlakoztatható a mászókötél karikája, így teljes biztonságban tudhatja gyermekét.
A hintacsukló külön rendelendő:


Elérhető: 2-3 munkanapon belül
NÉHÁNY INFORMÁCIÓ FAJÁTSZÓTEREINKRŐL: (06-30-9999-800) 09:00-18:00 HÉTVÉGÉN IS!
- A tornyok ára TARTALMAZZA a csúszdát is! - Faanyag: 9x9cm-es oszlopok, impregnált alapkezelt borovi fenyől, külön kezelni nem szükséges (festeni javasolt). A COALAND torony csak szereléssel rendelhető, a Jungle Gym játék rendelhető szálanyagban (alapár) vagy méretre vágva, szereléssel vagy szerelés nélkülFestés  (Supralux kültéri lazúr színskálából) , tetőmagasítás, homokozó padocska opcióként kérhető .
- A játszótornyoknál (ILLETVE 40kg felett) a szállítás 200Ft/km Halásztelektől. (csak odafele kérjük!).
Részletes információ az  ÚTMUTATÓ & SZÁLLÍTÁS  pontban. KATT IDE<<
Kosaram
Kosara üres!
INFÓ (09:00- 18:00): +36-30-9999-800
A játszótornyoknál a szállítás 200Ft/km Halásztelektől. RÉSZLETEK <<
Ezt nézte
Csomózott mászókötél 1. Csomózott mászókötél - 6.900Ft
GYÁRTÓK.:: Kerti Fajátszótér Webáruház | ©2003-2021 Termék infó: +36-30-9999-800. |  Powered by Alex | www.kertifajatszoter.hu  ::.
.:: COALAND JUNGLEGYM Kerti Fajátszóterek játszóházak fajátékok tornyok hinták ugrálóvár légvár   ::.
Powered by Alex