Kerti Fajátszótér
ÚTMUTATÓ & SZÁLLÍTÁS
A játszótornyoknál a szállítás 150Ft/km Halásztelektől.
(Pl Győr 90 km : 13.500 Ft).
A kiszállítási díjat csak odafele számolva kérjük!
A tornyok ára TARTALMAZZA a csúszdát is!
FAANYAG: 9x9cm-es oszlopokkal (kivéve Adventure alapeset)

Kedves Látogatónk!

Webáruházunkból egyszerűen rendelhet játszótereket, vagy akár külön kiegészítőket is. A rendelés leadásához regisztráció nem szükséges. Tegye a kívánt termék(ek)et a választott opciókkal (termékkép mellett) a KOSÁR-ba, majd kattintson a FIZETEK gombra. Ekkor megadhatja az Átvétel/Fizetés módját, illetve Számlázási és Szállítási címét. Rendeléséről egy automatikus e-mail üzenetet fog kapni. Ezt követően kollégánk hamarosan megkeresi Önt a szállítási időpont egyeztetéséhez.

Az általunk épített játékokból több típus megtalálható GALÉRIÁNKBAN <<. Vásárlóink kéréseit igyekszünk maximálisan teljesíteni. Ezt hűen tükrözi az évek óta folyamatosan felállított játszótereink magas száma, és vásárlóink megelégedettsége, pozitív véleményei. Galériánkat szívesen bővítjük az általunk Önöknél felállított játszóterek fotóival, ha elküldik részünkre.

A játszóterekre vonatkozó rendelési opciók:
A játszótornyok és modulok megrendelhetők szálanyagban (alapár) vagy méretre vágva, szereléssel vagy szerelés nélkül, festéssel vagy festés nélkül, akár tetőmagasítással, és homokozó padocskákkal is.

   

Az oszlopok keresztmetszete 9x9 cm.


Méretre vágás: A játszótornyok és modulok kérhetők méretre levágva, így nincs szükség az otthoni darabolásra. A méretre vágás díja az adott játszótoronyra vagy modulra vonatkozóan minden terméknél megtalálható.

Összeszerelés: A játékokat kérheti összeszerelve (szállítással), vagy összeszerelés nélkül. Az összeszerelés a helyszínen történik, egyeztetést követően. Díja az adott játszótoronyra vagy modulra vonatkozóan minden terméknél megtalálható.

Festés: A faanyag magas nyomáson impregnált alapkezelt borovi fenyő. 1-2 éven belül célszerű a festést elvégezni a fa védelmében. A játékokat kérheti színre festve. A festés még a kiszállítás előtt történik Sadolin Plus kültéri lazúr színskálából. A szín a rendelés leadását követően kerül egyeztetésre. A festés díja az adott játszótoronyra vagy modulra vonatkozóan minden terméknél megtalálható.

Sadolin Plus színminta (csak tájékoztató jellegű!):

ÚJ!: Tetőmagasítás: Néhány játékfelépítményünk rendelhető a normál oszlopmagasság helyett +30cm-el megmagasítva. Így a tető magasabbra kerül, és nagyobb hely marad a felső részben a gyermekek számára, még kényelmesebbé téve ezzel a játékot. Ez az opció szintén kiválasztható az erre alkalmas játékok mellett.

ÚJ! Homokozó padocska a kényelmes játékhoz:

Kérhető egy vagy két oldalra a tornyok homokozó keretére fogatással.Szállítás:

- 40kg alatti termékek szállítása

Kisebb termékeinket csomagonként 40kg-ig max. 500.000 Ft utánvét értékig a GLS futárszolgálattal küldjük a rendeléstől számított 3-4 munkanapon belül. Ennek költsége:Előre utalással
Utánvéttel 500.000Ft-ig
0-40kg
1.200 Ft
1.500 Ft


GLS csomagpontra is kérhető a termék. Ennek költsége:


Előre utalással
Utánvéttel 500.000Ft-ig
0-40kg
1.200 Ft
1.500 Ft

GLS CSOMAGPONT KERESŐ  - << KATT IDE
A csomagpont adatait a rendeléskor a Megjegyzés ablakba kérjük bemásolni.

- Játszóterek, modulok, burkolatok szállítása (40 kg felett):

A játszótornyoknál a szállítás 150Ft/km Halásztelektől.

A kiszállítási díjat csak odafele számolva kérjük.

Fizetési mód: készpénzben az áru átvételekor, vagy előreutalással

Szállítási/szerelési határidő:
3-7 nap, főszezonban akár 3-4 hét. Érdeklődjön telefonon (+36-30-9999-800), mivel a szállítás/szerelés függ a beérkező aktuális rendelések mennyiségétől.

Személyes átvétel:
A játszótornyok (szálanyagban történő vagy méretre vágott), illetve kiegészítők személyes átvételére Halásztelken van lehetőség egyeztetést követően, a rendeléstől számított 2-7 munkanapon belül, leterheltségtől illetve a rendelés módjától függően (festés,méretre vágás stb.).

KIÁLLÍTOTT JÁTÉKUNK NINCS. AZ ÁLTALUNK ÉPÍTETT JÁTÉKAINK EGY RÉSZÉT GALÉRIÁNKBAN TEKINTHETI MEG.

Miután rendelését leadta, a terméket szállító csapat felveszi Önnel a kapcsolatot. Rendelését a kiszállításig még módosíthatja. Szívesen várjuk kérdéseiket, hétvégén is! Mobil:  +36-30-9999-800; email: kertifajatszoter@gmail.com


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT MINTA
.:: Kerti Fajátszótér Webáruház | ©2003-2021 Termék infó: +36-30-9999-800. |  Powered by Alex | www.kertifajatszoter.hu  ::.
.:: COALAND JUNGLEGYM Kerti Fajátszóterek játszóházak fajátékok tornyok hinták ugrálóvár légvár   ::.
Powered by Alex