Kerti Fajátszótér
ÚTMUTATÓ & SZÁLLÍTÁS
A játszótornyoknál a szállítás 200Ft/km Halásztelektől.
(Pl Győr 90 km : 18.000 Ft).
A kiszállítási díjat csak odafele számolva kérjük!
A tornyok ára TARTALMAZZA a csúszdát is!
FAANYAG: 9x9cm-es oszlopokkal (kivéve Adventure alapeset)

Kedves Látogatónk!

Webáruházunkból egyszerűen rendelhet játszótereket, vagy akár külön kiegészítőket is. A rendelés leadásához regisztráció nem szükséges. Tegye a kívánt termék(ek)et a választott opciókkal (termékkép mellett) a KOSÁR-ba, majd kattintson a FIZETEK gombra. Ekkor megadhatja az Átvétel/Fizetés módját, illetve Számlázási és Szállítási címét. Rendeléséről egy automatikus e-mail üzenetet fog kapni. Ezt követően kollégánk hamarosan megkeresi Önt a szállítási időpont egyeztetéséhez.

Az általunk épített játékokból több típus megtalálható GALÉRIÁNKBAN <<. Vásárlóink kéréseit igyekszünk maximálisan teljesíteni. Ezt hűen tükrözi az évek óta folyamatosan felállított játszótereink magas száma, és vásárlóink megelégedettsége, pozitív véleményei. Galériánkat szívesen bővítjük az általunk Önöknél felállított játszóterek fotóival, ha elküldik részünkre.

A játszóterekre vonatkozó rendelési opciók:
A játszótornyok és modulok megrendelhetők szálanyagban (alapár) vagy méretre vágva, szereléssel vagy szerelés nélkül, festéssel vagy festés nélkül, akár tetőmagasítással, és homokozó padocskákkal is.

   

Az oszlopok keresztmetszete 9x9 cm.


Méretre vágás: A játszótornyok és modulok kérhetők méretre levágva, így nincs szükség az otthoni darabolásra. A méretre vágás díja az adott játszótoronyra vagy modulra vonatkozóan minden terméknél megtalálható.

Összeszerelés: A játékokat kérheti összeszerelve (szállítással), vagy összeszerelés nélkül. Az összeszerelés a helyszínen történik, egyeztetést követően. Díja az adott játszótoronyra vagy modulra vonatkozóan minden terméknél megtalálható.

Festés: A faanyag magas nyomáson impregnált alapkezelt borovi fenyő. 1-2 éven belül célszerű a festést elvégezni a fa védelmében. A játékokat kérheti színre festve. A festés még a kiszállítás előtt történik Supralux fadekor kültéri lazúr színskálából, illetve ANTRACIT és FENYŐ színekben is a színskálában jelzetteken kívül.  A szín a rendelés leadását követően kerül egyeztetésre. A festés díja az adott játszótoronyra vagy modulra vonatkozóan minden terméknél megtalálható.

Telepítés: A játékok szereléssel kért ára tartalmazza a beállítás, telepítés költségét is. Normál esetben gyepszőnyeg (füvesített kert esetén) a tornyokat külön a talajhoz rögzíteni nem szükséges. Hintamodullal vagy mászó modulokkal kombinált játszóterek esetén javasoljuk a földhorgonyos rögzítést a játék esetleges kilengése miatt. Ideális rögzítés torony és hintamodul kombinációja esetén a 6db földhorgony választása: 4db a  torony négy oszlopához, 2db a hintalábak rögzítéséhez.

Az összeszerelés ára tartalmazza a lerögzítési munkát is.

A szerelési munkára és anyag meghibásodásra 1 év jótállást biztosítunk.


Szállítás: A saját gépjárművünkkel történő kiszállítás költségét az oldalunkon leadott rendelés/ajánlat nem tartalmazza. Ennek összege a pontos távolságot követően kerül megállapításra. A szállítási díj 200Ft/km Halásztelektől számítva. (csak odafele kérjük!). (Pl Szolnok - Budapest 100km = 20.000Ft)

A kiegészítő termékek, egyéb termékeink szállítását a GLS futárszolgálattal végezzük 40kg-ig!. Gumilap burkolatot és külön csúszdát, tűzoltó rudat stb. nem tudunk GLS-el küldeni.

GLS szállítási díjak:
GLS csomagpont előre fizetéssel: 1.700 Ft
GLS csomagpont utánvéttel: 2.000 Ft
GLS házhoz szállítás előre fizetéssel: 2.200 Ft
GLS házhoz szállítás utánvéttel: 2.500 Ft

Fizetés: A megrendelés összege a kiszállítást/szerelést követően egy összegben készpénzben fizetendő munkatársunknak, vagy előre utalással is rendezhető. Az utalási adatokat a kiszállítás előtt elküldjük.

A feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% Áfát.

.:: Kerti Fajátszótér Webáruház | ©2003-2021 Termék infó: +36-30-9999-800. |  Powered by Alex | www.kertifajatszoter.hu  ::.
.:: COALAND JUNGLEGYM Kerti Fajátszóterek játszóházak fajátékok tornyok hinták ugrálóvár légvár   ::.
Powered by Alex