Kerti Fajátszótér

JUNGLE GYM BALCONY Erkély modul

Nyomtatóbarát Ajánlás
JUNGLE GYM BALCONY Erkély modul
JUNGLE GYM kerti fajtszóterek

Ár: 48.000Ft
Gyári kód: JUNGLEGYM BALCONY

Rendelési mód:
Szálanyagban
Méretre vágva+3.000Ft
Összeszereléssel+12.000Ft


Színre festés:
Festés nélkül
Lefestve+10.000Ft


db:


  Ismertető   Vélemények  
JUNGLE GYM BALCONY Erkély modul

A Balcony erkély modul a Palace és a Barrack tornyok kivételével bármely Junglegym mászókához építhető.
Ennek ellenére fontos szem előtt tartani azt a kérdést, hogy a csúszda és a létrafokok milyen elrendezésben vannak rögzítve és melyik oldalon maradt hely a az új Balkon modulhoz.

Gyakran felmerülő dilemma a kerti játék kiválasztásánál, hogy gyermekünk aktivitását nem tudja lekötni akkora területű mászóka ami elfér az udvarunkban. Ennek a problémának a megoldására, a Jungle Gym tervezőmérnökei egy statikailag kifogástalan újítással rukkoltak elő. A játékok padlószerkezetét bővíthetjük ki az új teraszmodullal, anélkül, hogy a földön bármilyen plusz alkatrészt kellene rögzíteni, hiszen a szerkezet a már betonozott lábakra támaszkodik rá. Ezt a többlet terhelést azonban az erős állványcsavarok, illetve a sarkokon rögzített vasalatok hordozzák el, biztonságossá téve a játékot.Elérhető: Szerelés 2-3 hét, csak méretre vágás 1-2 hét, szálanyagban 1 hét (festés plusz 5 nap)
NÉHÁNY INFORMÁCIÓ FAJÁTSZÓTEREINKRŐL: (+36-30-9999-800) HÉTVÉGÉN IS!
- Faanyag típusa: impregnált alapkezelt borovi fenyő, külön kezelni nem szükséges (festeni javasolt). A COALAND torony csak szereléssel rendelhető, a Jungle Gym játék rendelhető szálanyagban (alapár) vagy méretre vágva, szereléssel vagy szerelés nélkülFestés  (Sadolin Plus kültéri lazúr színskálából) , tetőmagasítás, homokozó padocska opcióként kérhető .
- Bp-en és Pest megyében a méretre vágva vagy szerelve kért tornyoknál  a szállítás ingyenes, az ország egyéb területeire pedig 100 Ft/km (csak odafele kérjük!).
Részletes információ az  ÚTMUTATÓ & SZÁLLÍTÁS  pontban. KATT IDE<<
Kosaram
Kosara üres!
AKCIÓS SZÁLLÍTÁS JÁTSZÓTÉRHEZ!: +36-30-9999-800
Bp. és Pest megyében a méretre vágott vagy szerelt tornyokra a szállítás ingyenes, távolabbra 100 Ft/km! RÉSZLETEK <<
Ezt nézte
JUNGLE GYM BALCONY Erkély modul 1. JUNGLE GYM BALCONY Erkély modul - 48.000Ft
GYÁRTÓK.:: Kerti Fajátszótér Webáruház | ©2003-2016 Termék infó: +36-30-9999-800. |  Powered by Alex | www.kertifajatszoter.hu  ::.
.:: COALAND JUNGLEGYM Kerti Fajátszóterek játszóházak fajátékok tornyok hinták ugrálóvár légvár   ::.
Powered by Alex